Installation av VVS i nybygget

Hej på er i sommarhettan

Nu är verkligen sommaren här med besked och folk börjar gå på sina semestrar. Jag vet några som inte går riktigt än och det är installatörerna av VVS i vår nybyggnation. Byggfirman från Olofström som ordnar med alla olika hantverkare med allt från el till VVS och måleri kommer att jobba på fullfart i ett par veckor till. Sen kommer halv styrka att gå på semester och sedan byts de av så att bygget inte stannar upp helt.

Vi köpte en tomt i Olofström där vi just nu håller på att bygga vårt nya hus. Det går framåt även om det känns som att det går väldigt långsamt för att man längtar så mycket till att det ska bli klart. Målet är att vi ska kunna fira jul där i år, men sen vet man ju inte helt säkert med byggen om de håller tiden. Det kan ju räcka att någon leverantör strular så kan det bidra till flera dagars försening. Som det är nu så bor vi ett par mil där ifrån men vi åker ofta ut till nya huset bara för att vi är nyfikna på att se vad som händer från gång till gång.

Förutom att det ska bli härligt att flytta in i det nya när det är klart så ska det även bli skönt av den anledningen att man kanske kan skaffa sig ett liv utanför det här bygget. Alla tankar och beslut handlar ju om det där huset, man drömmer om kakel och köksluckor och även om det är roligt så är det också ganska jobbigt för det tar all fokus och energi. Det är ju en dröm som blir verklighet men det betyder inte att det bara är roligt och en dans på rosor. Nu ska jag jobba vidare men hoppas ni har en fin dag så hörs vi snart igen.