Högljudda rivningsarbeten

Hejsan

Just nu håller de på med rivningsarbeten ganska nära där vi bor i Kungsbacka och det är så jobbigt ljud att ha hela tiden. Man vet att det är tillfälligt med det är nästan så jag hellre är på jobbet än hemma när de håller på så här. Jag förstår ju att det är svårt att göra rivningsarbeten tyst men det är ändå galet jobbigt att lyssna på. Man kan ju inte stänga av liksom. Jag hoppas att de är klara med det mesta snart så att det kan bli lite lugnt och skönt igen sen.

Förutom det där arbetet så trivs jag ju väldigt bra här i Kungsbacka fast att jag är ganska nyinflyttad. Vi flyttade hit för ett par månader sen jag och min sambo, vi valde att mötas ungefär halvvägs då vi inte är från samma stad så då kändes det som en bra lösning för oss. Jag skulle ändå precis sluta på mitt förra jobb för att min provanställning tog slut och de valde att inte förlänga den på grund av för lite arbete. Väldigt tråkigt så klart men samtidigt skönt att veta att det inte var på grund av min arbetsinsats.

Sen är det ofta så när jag stöter på några problem på något sätt så försöker jag tänka att det istället för hinder är vägledning. Antingen så känns det som att man blir prövad hur mycket man faktiskt vill det där och så ger det en mer motivation. Eller så känns det mer som att vi blir vägledda åt ett annat håll, något som är ännu bättre för oss. Jag har valt att se det så när jag fick sluta på det jobbet, att då är nog något annat ännu bättre på väg in i mitt liv. Hoppas ni har en fin dag!