Hantverk och bygg

Tjenare bloggen! Hantverkaryrket är väldigt intressant och jag hade väldigt gärna varit en hejare på byggservice och andra byggarbeten, men så är inte fallet utan jag får alltid anlita någon egen snickare eller hantverkare när jag vill få hjälp med byggservice. Ett tag när jag var yngre så funderade jag faktiskt på att studera ett praktiskt program i gymnasiet, men istället så föll valet till slut på att en högskoleförberedande linje. Nu i slutändan kan jag lite ångra mig, visst trivs jag med mitt jobb men tänk hur bra det hade varit om man var snickare. Att få vara ute och arbeta så här års måste vara helt underbart. Sen om det hade behövts göras någonting i hemmet så hade man kunnat göra det på egen hand, jag kan knappt såga av en bräda så att det blir rakt. Varje gång jag ska renovera eller bygga någonting så måste jag ringa efter byggservice, det hade varit riktigt skönt att inte behöva ta hänsyn till det och framförallt så hade man kunnat spara lite pengar. Jag tror nog att jag hade kunnat bli en bra snickare, som person är jag väldigt händig och var tämligen duktig i skolan när vi hade träslöjd. Nu har jag dock tappat det mesta av den kunskapen men visst skulle det kunna gå att lära upp igen. Hur jag kom in på det här med byggservice kanske några av er undrar och det ska jag förklara för er nu. Min altan är nämligen klar och byggarbetarna åkte härifrån för några dagar sedan, så därför började jag tänka lite på just byggservice. Jag har också semester så det är inte jättemycket som jag har att tänka på i dagsläget utan det kommer bli några sådana här inlägg framöver. Nästa gång kanske jag har något helt annat i tankarna och håll er uppdaterade här på bloggen så får ni se.