Grävarbeten och dränering kring föräldrarnas hus

Hejsan på er

Just nu håller de på med grävarbeten runt mina föräldrars hus i Karlstad för de ska göra dränering på huset. Eftersom det är ganska jobbigt att gå hemma med det oljudet när en grävmaskin jobbar precis intill huset så få de bo här hemma hos oss så länge till allt är klart. Vi har själva har en firma som gjort grävarbeten och dränering åt oss för ett par år sen så jag minns allt att det inte var så roligt.

Eftersom vi har ett gästrum så är det ju självklart att de få vara här under tiden. Även om de inte gräver om natten så är det ju skönt om de vill kunna stanna över utan att köra fram och tillbaka ett par gånger om dagen. De är ju väldigt hemmakära så jag förstår att de vill åka hem emellanåt. Deras hus är inte så stort men det tar ju ändå några dagar innan de både grävt, lagt dränering och rättat till och grävt igen. Jag har nog fått min starka hemkärlekskänsla från mina föräldrar. För det kan vara jättetrevligt att åka bort ibland men det är alltid skönast att komma hem igen, vilket väl egentligen är ett väldigt gott tecken på att man trivs.

Barnen tycker i alla fall det är väldigt mysigt att ha mormor och morfar på besök som leker och skämmer bort dem. Deras mormor älskar att baka och bjuda på fika och deras morfar är gärna ute och spelar olika bollsporter. Sen turas de om att läsa mycket tillsammans med dem och våran minsta bjuder gärna in de på fika i sitt rum tillsammans med alla gosedjuren. Virkade småkakor och frukter kanske inte smakar riktigt lika gott som hennes mormors kakor, men det är med precis lika mycket kärlek. Ha nu en underbar dag!