Entreprenad för altan och poolmontering

Tjenixen bloggen! Det kändes hyfsat bra att vakna upp idag och inse att det är semester, snacka om att man har väntat länge på det här. Jag kommer dock inte ligga på latsidan bara för att jag är ledig utan nu ska det påbörjas en uppgradering av tomten. Första steget är att få tag på en entreprenad i Söderköping så att arbetet kan börja. Jag har nu i snart två år lagt undan några slantar varje månad för att kunna göra den här förändringen på tomten och nu har jag samlat ihop mig tillräckligt med pengar för att påbörja arbetet. Det är ett tämligen omfattande arbete som ska utföras så att jag om några veckor kan få min efterlängtade altan och pool. Visst kan det tyckas vara lite av dålig tajmning att bygga en pool nu när semestern redan är här, men jag tror nog att det kommer hinna bli klart innan sommaren är över så att jag kan få bada lite. Sen vill jag inte ha massa projekt pågående samtidigt som jag jobbar, det känns mycket bättre att påbörja det här när jag ändå är ledig och kan vara hemma. För även fast en entreprenad ska göra det mesta av arbetet så är det fortfarande en hel del som jag själv måste fixa med. Till altanen kommer det behövas möbler och markiser, annars är det ingen ide att ha någon altan. Jag ska åka iväg till lite butiker här i dagarna och kolla på lite utemöbler som kan stå på altanen. Samtidigt så måste jag åka och hämta allt tillbehör för poolen, det är betydligt mer saker än vad man tänker på kan jag lova. Så jag kommer knappast gå utan något att göra. Att hitta en entreprenad är dock dagens första uppgift och det ska jag nog klara av utan problem.